ЗА НАС

НИЕ СМЕ КРЕАТИВНИ (И ПОЗИТИВНИ) ЛУЃЕ


Една ноќ во Иридиум Клуб 77 е автентично искуство кое ја отелотворува магичната енергија на силно примамливиот амбиент за ноќен живот во Скопје, ги обединува луѓето од елегантен вкус со заедничка љубов кон прекрасната музика. Ние сме супер тим кој ќе се погрижи да имате незаборавни искуства. Дојдете и танцувајте со нас и бидете дел од оваа мистична љубовна врска.


РАБОТНО ВРЕМЕ

СИТЕ СТЕ СЕКОГАШ ДОБРЕДОЈДЕНИ

# Време
Среда 23:00 - 04:00
Четврток 23:00 - 04:00
Петок 23:00 - 04:00
Сабота 23:00 - 04:00


ТЕКОВНИ НАСТАНИ

НИЕ КРЕИРАМЕ ПОЗИТИВНИ СПОМЕНИ


20 АПР, 19

T-BIRD
J adore [GR]

Сабота 20 Апр 2019
Резервации: +389 071 729 729

19 АПР, 19

АНАБЕЛА
live performance

Петок 19 Апр 2019
Резервации: +389 071 729 729


ФОТОГРАФИИ ОД ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

ВИЕ СТЕ НАШИТЕ НАЈДОБРИ ПРИЈАТЕЛИ